Gratis levering og retur   |   Serviceonline.linda@gmail.com
Hjem /  Personvern
Informasjon vi samler er ditt navn, fakturerings- og fraktadresse, telefonnummer, e-postadresse, henvisnings e-postadresser og kredittkortinformasjon. Dataene lagres i en sikker database og kan bare nås via nettredaktøren med personlig kodet informasjon. Skulle du ønske at informasjonen er korrigert eller fjernet, kan du sende oss epost til enhver tid og gi oss beskjed om hva du vil at vi skal gjøre. Alle forespørsler er fullført i tide, og bekreftelse sendes til e-posten din så snart vi oppfyller forespørselen din.
Våre personvernregler er strenge og overholdes til enhver tid. Du kan være trygg på at all informasjon som sendes til nettstedet vårt, forblir fortrolig for alltid. Ved å informere deg om vår policy, fremmer vi tillit og tillit, for alle som sender inn informasjon, om innkjøp eller forespørsel om spesifikk informasjon og registrering av medlemskap.
Vi bruker informasjonen du oppgir om deg selv når du legger inn en bestilling eller en annen forespørsel, bare for å fullføre denne forespørselen til din tilfredshet. Vi deler ikke denne informasjonen med eksterne parter, unntatt i den grad det er nødvendig for å fullføre denne forespørselen. Vi gjør det samme med informasjonen du gir om noen andre når du bestiller en bestilling for å sende produktet og bekrefte levering. Vi deler ikke denne informasjonen med utenforstående parter, unntatt i den grad det er nødvendig for å fullføre bestillingen.
Du kan be om å fjerne eller slette all informasjon om deg. For å beskytte ditt privatliv og sikkerhet, vil vi også ta rimelige skritt for å bekrefte identiteten din før du gir tilgang eller korrigerer.
Vi bruker returadresser for å svare på e-posten vi mottar. Slike adresser brukes ikke til noe annet formål og deles ikke med eksterne parter. For å forhindre uautorisert tilgang, opprettholde data nøyaktighet og sikre riktig bruk av informasjon, har vi satt i gang, fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å sikre og sikre informasjonen vi samler på nettet.Hjem Personvern Frakt og retur Kontakt oss Sidekart
Norway
Copyright © 2020 Salomon Sko Norge Salg All Rights Reserved.Powered by www.salomonnorgesalg.com