Gratis levering og retur   |   Serviceonline.linda@gmail.com
Hjem /  Frakt & Retur
Fraktmetoder
Vi sender fra EMS, DHL og Fedex.
1. Vennligst bekreft leveringsadressen din før du betaler for den. Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse og sjekk e-postmeldinger etter at du har kjøpt for oppdatert informasjon.
2. Varer sendes vanligvis innen 1 virkedag etter at betalingen er verifisert (lørdag og søndag og de fleste nasjonale helligdager utelukket).
Sporingsmetoder
Etter at bestillingen er sendt, vil vi tilby deg en link som du kan spore bestillingen din om nødvendig. Sjekk e-posten din for lenken og sporingsnummeret.
Merk: Hvis du ikke kan sjekke det umiddelbart med sporingsnummeret, vennligst vent med tålmodighet. Noen ganger kreves det av Express Company for opplasting.
Mislykket eller feil levering
For kunder som ikke mottar pakken din innenfor ovennevnte totale leveringstid, vennligst sjekk med det lokale postkontoret direkte med ditt ID-kort eller annet gyldig sertifikat og bestillingsinformasjonskopien som du kan skrive ut når du logger inn på din registrerte konto på vår nettside .
Returnerer og utveksler
Returpolitikk:
Vi er forpliktet til din fullstendige tilfredshet. Du kan returnere varen din innen 14 dager fra datoen da varene ble mottatt. Du må kontakte oss før du sender varene tilbake. Alle gjenstander som sendes tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle tagger festet.
Retur levering kostnad skal ordnes av deg. Vi refunderer betalingen din etter at det returnerte varen er mottatt. Den opprinnelige frakt- og håndteringsavgiften blir trukket fra refusjonen.
Bestill kansellering:
Avbestilling av en bestilling før bestillingen er sendt, vi behandler alle bestillinger så raskt som mulig, slik at vi ikke alltid kan kansellere en bestilling etter at den er plassert.
Avbestillingsanmodninger etter at bestillingen er sendt, vil bli behandlet i henhold til vår Returpolicy.Hjem Personvern Frakt og retur Kontakt oss Sidekart
Norway
Copyright © 2020 Salomon Sko Norge Salg All Rights Reserved.Powered by www.salomonnorgesalg.com